Vastgoedbeheer

Overzicht 4vastgoed.nl Sneller en makkelijker communiceren met uw opdrachtgevers, huurders, prospects en leveranciers! De vastgoedbeheer software van Computoria
Overzicht 4vastgoed.nl
Sneller en makkelijker communiceren met uw opdrachtgevers, huurders, prospects en leveranciers!

Uw webbased vastgoedbeheer software.

Computoria levert sinds 1998 software voor het beheren van onroerend goed. We hebben nog steeds klanten van het eerste uur!

Onze klanten vragen steeds meer om webbased oplossingen voor vastgoedbeheer. Waardoor men overal ter wereld de software kan gebruiken. Op desktops, tablets en smartphones. Ongeacht het merk.

Extra voordeel is dat onze klanten beter en sneller kunnen communiceren met hún opdrachtgevers, klanten, prospects en leveranciers.

Ons hosting aanbod kan uw IT-kosten verlagen. Omdat u kosten voor apparatuur, systeembeheer en installeren van updates kunt delen met andere klanten. Maar desgewenst bieden we ook installatie op uw systemen aan.

 

Uw business

U beheert een omvangrijke vastgoedportefeuille voor derden. Of u voert een deel van de administratie over enkele tientallen objecten die u uzelf bezit.

Mogelijk dat uw portefeuille divers samengesteld is. Met kantoren, winkelruimten, multi-tenant panden, garageboxen, woningen, kamers en misschien een paar VvE's.
En dat u daardoor geconfronteerd wordt met veel verschillende betaaltermijnen, contractsoorten en betaalwijzen waardoor het vastgoedbeheer u meer tijd en geld kost dan u lief is.

Maar ook als uw portefeuille minder divers is dan kan onze software al snel interessant voor uw zijn. Omdat ze omvangrijk is. Of omdat ons small business aanbod prima aansluit bij uw situatie.

Voor al uw kernactiviteiten: commercieel, administratief, technisch en facilitair.

 • Relatiebeheer
 • Taakmanager
 • Document beheer
 • Verlengingsfunctie
 • Indexeringsfunctie
 • Maakt ROZ contracten
 • Factureren huurcontracten
 • Factureren diensten
 • Support flexplekken
 • E-mail en print facturen
 • Sepa incasso batches
 • Koppeling boekhoudpakketten
 • Klachtenonderhoud
 • Meerjarenraming
 • Sleutelbeheer
 • ..... en nog veel meer

Onze mogelijkheden

Onze vastgoedbeheer software is uitermate geschikt voor divers samengestelde portefeuilles. Niet alleen kunt u gemakkelijk zoveel contractvormen kwijt als u wilt. Eenmaal de basisgegevens ingevoerd zoekt het systeem zelf uit hoe en wanneer welk object gefactureerd wordt. En uiteraard zijn steeds direct alle gegevens over bezetting, aflopende contracten, betalingen, prijzen, bijzondere voorwaarden gemakkelijk op te vragen.

Huurders kunt u (een raadpleeg) toegang geven tot hun gegevens.

Als u ook het onderhoud regelt: het pakket bevat een uitgekiende klachtenmodule en ondersteuning voor meerjaren onderhoud.

Beheert u portefeuilles voor derden? U kunt opdrachtgevers (een raadpleeg) toegang geven tot informatie van hun panden!

Tenslotte: het is geen enkel probleem om onze vastgoedbeheer software tegelijkertijd voor verhuur en VvE beheer te gebruiken!

In de voorbeelden treft u per scherm details over de mogelijkheden van onze software aan.

Relaties
Taken
Documenten
Contractenlijst
Contract
Ruimten
Panden
Facturen
Huurders toegang
Onderhoud
Onderhoudsmelding 36 als mail
Overzicht
previous arrow
next arrow
Relaties
Taken
Documenten
Contractenlijst
Contract
Ruimten
Panden
Facturen
Huurders toegang
Onderhoud
Onderhoudsmelding 36 als mail
Overzicht
Relaties
Taken
Documenten
Contractenlijst
Contract
Ruimten
Panden
Facturen
Huurders toegang
Onderhoud
Onderhoudsmelding 36 als mail
Overzicht
previous arrow
next arrow
 
 

Voorbeeld documenten

Factuur_20130038_van_dongelen

Roz Contract 52 van Dongelen

Demonstratie

Bij het kiezen van vastgoed beheer software voor uw kernactiviteiten gaat u niet over één nacht ijs.

Een eerste grondige kennismaking is een demonstratie.
Dat kan op afstand. In ongeveer een uur wordt u online rondgeleid in de software. Daarna krijgt u van ons desgewenst wachtwoorden waarmee u zelfstandig nog zaken kunt verkennen.

Wilt u een uitgebreidere demonstratie voor u en uw collega's, dan komen we graag naar u toe. In 2 tot 3 uur kunnen we op een boeiende wijze laten zien hoe het pakket werkt in de praktijk.

Daarna overleggen we graag met u of u een eigen testomgeving wilt hebben. In onze cloud kunnen we die heel snel voor u klaarzetten.

Inloggen in de demo-omgeving.

Let op: dit is een publieke demo site. Iedereen kan zien wat u hier invult. Vriendelijk verzoek om niets te wissen wat u niet eerst zelf ingevoerd heeft.

U kunt inloggen als:

 • manager@4vastgoed.nl
 • eigenaar@4vastgoed.nl
 • huurder@4vastgoed.nl

Deze gebruikersnamen spreken voor zich nemen we aan.
In de praktijk zijn natuurlijk meer autorisatie mogelijkheden beschikbaar. In de demo-omgeving heeft heeft u geen rechten om zelf autorisaties toe te kennen.

Voor het wachtwoord of meer info stuur een bericht, of bel naar 030-232 24 45.