Hosting

Hosting: altijd en overal beschikbaar.

Onze software is gemaakt om altijd en overal voor u beschikbaar te zijn. Sinds begin 2013 maken we dat waar voor de klanten die onze software in onze cloud afnemen. Behalve tijdens gepland onderhoud is de software steeds beschikbaar.

Veilig.

• U heeft een eigen database en maakt gebruik van een beveiligde verbinding.
  • Dagelijks maken we een backup van al uw gegevens. Desgewenst schrijven we die ook weg naar een van uw servers.
  • We maken gebruik van een in Nederland gevestigd datacenter.

Altijd up to date zonder extra kosten.
In ons hosting aanbod is het installeren van updates inbegrepen. U beschikt dus steeds over een actuele versie met alle nieuwe mogelijkheden.

Voordelig.
U deelt een aantal faciliteiten (webserver, cloudcomputer, virusscanner, beveiligingscertificaat) met andere klanten. Daardoor zal hosting in onze cloud vaak voordeliger zijn dan hosting op uw eigen server of in een cloud van derden.